DIRECTORI DE CREAȚIE

Vrem să fim ca Droga, dar nu ne comportăm ca Droga

V-au dat și vouă lacrimile când i-au dat lui lacrimile? Păi ce-ați făcut ieri pe internet?Dacă nu l-ați văzut încă acceptând The Lion of St. Mark la Cannes, opriți tot și puneți șervețelele pe masă.

Dacă i se întâmplă cuiva (care poate că dă acum la facultate sau cine știe) să nu recunoască toate campaniile din colajul care precede acordarea premiului, le găsește aici. Nu-i nicio rușine, nu-i niciodată prea târziu să-ți dorești mai mult de la tine.


David Droga. Photo Credits.

Sigur că o să reții din discurs ce e mai apropiat de sufletul tău, cum ar fi, de exemplu, o scuză pentru câte premii n-ai luat. Adică dacă îl auzi pe însuși Droga zicând că a avut mult noroc, ca s-a nimerit la momentul potrivit în locul potrivit, că fără curajul clienților de a crede în ideile noastre, am fi nimic, îți mai liniștești puțin chinul interior.

Unde îți îngheață puțin lacrima pe obraz e acolo unde zice că tre’ să-ți pese ca să reușești, că nimeni nu te poate plăti să-ți pese și că nimeni nu te poate învăța să-ți pese.

I would put down everything in my career to the fact that I cared—about what I do, who I work with, what I make.

Și atunci, dacă se întâmplă să nu-ți distragă nimeni atenția fix în momentul ăla, dacă te poți rupe puțin de notificările de Facebook, Instagram, Whatsapp, s-ar putea să-ți treacă prin cap să te gândești la cât de mult ți-a păsat de ultimele… câte brief-uri? și cât de mult ți-ai dorit să schimbi neschimbabilul la felul în care lucrezi pentru clientul vieții, care îți seacă pofta de viață și pe care îl lași pur și simplu s-o facă zi de zi. Dar dacă ai găsi ceva de care să-ți pese din tot universul de povești pe care l-ai putea aprinde în jurul unui brand, poate că atunci o să te porți mai puțin ca un spectator și mai mult ca un discipol.

Caring makes you want to work harder. People can’t pay you to care. People can’t teach you to care. But when you find something that you care about, you give it everything you’ve got. You never settle. And you are always pushing to learn and be better and support those around you. All I’ve tried to do in my career is care.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.